Veelgestelde vragen

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland en België is voor elke bestelling gratis. Moet het pakket buiten de grenzen van de Benelux bezorgd worden, dan wordt het – beloofd – erg prijzig.

Betalen

Dat doen we met iDeal, PayPal of Bancontact – en dus via uw eigen bank. Is internetbankieren onbekend terrein, dan loodsen we u telefonisch door het proces heen.

Levertijd

Mijn Witte T-shirts levert uw bestelling binnen twee werkdagen.

Pakket

De bestelling wordt door een koerier van GLS aangeboden op het opgegeven adres. Het betreft een zogeheten pakketje – past meestal niet door de gleuf. Zorg dus dat je thuis bent of laat de witte t-shirts afleveren bij de buren.

Krijg ik er een handgeschreven briefje incl. modetips en ondertekend met ‘-xxx- Melissa’ bij?

Nope, wij prediken eenvoud. Zo’n briefje is wel heel persoonlijk – natuurlijk – maar we moeten op de prijs letten. O, nog wat, de witte t-shirts worden aangeleverd in een zak. De met rood gestikte dozen voorzien van strikjes en witte tule waren op.

Maten

Klik op uw favoriete witte t-shirt en dan op ‘extra informatie.’ Zoek naar de cijfers behorend bij uw lichaam. Let op: kan confronterend zijn.

Kan ik het pakket terugsturen?

Ook dat kan. Wanneer u toch een maatje groter nodig heeft dan kunt u het ontvangen pakket -netjes, in originele staat- terugsturen. Omdat we van u vragen uw aankoop vooraf toch goed te overwegen, zijn de verzendkosten voor het retourneren wel voor u.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Mijn Witte T-shirts.